Activiteiten

Galerie Hybride is een concept dat verder ontwikkeld wordt. In haar huidige ontwikkelingsfase kan Galerie Hybride het best worden beschouwd als een onconventionele reserach & developmentafdeling van T+F Organisatieadvies, waaronder verschillende vormen van creatief onderzoek worden verricht. Dit onderzoek vindt plaats op eigen initiatief van Galerie Hybride maar kan ook in opdracht worden verricht.

Voor informatie over de mogelijkheden van Galerie Hybride, het getoonde werk, eventuele aankoop van getoonde werken en vragen om  lezingen, debatten, advies kunt u contact opnemen per email galerie.hybride@tforganisatieadvies.nl.

In de huidige fase van ontwikkeling worden op de website van Galerie Hybride getoond:

 • Een deel van het door Galerie Hybride aangekochte werk van derden (Expositie).
 • Eigen werk: schilderijen, tekeningen en foto's van Ton Flierman. Deze werken kunnen worden opgevat als losse producten maar krijgen ook in hun wisselwerking betekenis. Onder de noemer Amsterdam wordt een preview gegeven van een aantal foto's getoond van het omvangrijke onderzoek Amsterdam Begrijpen. 
 • Enkele fotoseries.
 • Teksten van Ton Flierman. Dit zijn grafisch vormgegeven pdf's onder de creative commons. Dat betekent dat de teksten vrij downloadbaar zijn. De teksten zijn hybride van karakter. Zo wordt de roman Catherina, de katholieke moeder in haar opgang naar God, afgerond met een filosofische bijlage. De teksten kunnen worden geprint, zijn goed leesbaar via Ipad en via een e-reader die pdf's kan lezen.
  12 zelfportretten en een begeleidende tekst in een doos. Oplage: 10. Prijs per doos € 3000,-. Uitgegeven in 2008. Zie: Series.

Overzicht Bijzondere Uitgaven van Galerie Hybride:

 1. Pianospelers, E-publicatie, juni 2010. Vrij downloadbaar. Zie: Eigen werk/teksten.
 2. Catherina, de katholieke vrouw in haar opgang tot God, oktober 2010. E-publicatie. Vrij downloadbaar. Zie: Eigen werk/teksten.
 3. Twelve attempts to a perfect blue sky. 12 Foto's in een map. Oplage: 6. Prijs per map, inclusief overzichtsprint € 2500,-. Uitgave: november 2011. Zie: Series.
 4. Het Geluk. Twee korte verhalen uit 1976, oktober 2013. Het boekje verschijnt in een genummerde en gesigneerde oplage van 100. Bij de eerste 10 nummers is een door Erik Fliek gerealiseerde facsimile van het manuscript gevoegd. Prijs: € 30,-
 5. Weerzien. E-publicatie van een roman uit 1992. Verschijnt in de loop van 2018.

  


ajax loader